Прогноза за мачовете днес

Швеция – Швейцария
Световно първенство
Час – 17:00
Прогноза – Х
Коефициент – 3.00
Сигурност – 4/10
Швеция срещу Швейцария е една от най-равностойните двойки в осминафиналите. И за двата отбора ще е огромен успех да влязат сред най-добрите 8 отбора в света. Шведите не са го правили от 1994 г., а швейцарците от домакинското си Световно първенство през 1954 г. Нашите очаквания са за един много здрав и равностоен двубой, в който никой няма да поема излишни рискове. Прогноза Х.

Колумбия – Англия
Световно първенство
Час – 21:00
Прогноза – 1Х
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Англичаните може би неслучайно избраха да не се напъват толкова срещу Белгия и да играят срещу Колумбия заради по-лесния поток, но въобще не е сигурно, че въобще ще продължат към четвъртфиналите. Колумбийците са отличен отбор с много класни играчи, а англичаните имаха доста лесни мачове в групата си преди въпросния сблъсък с Белгия и не може да се каже, че са демонстрирали висока класа. Имайки предвид навика на “Трите лъва“ да прави грандиозни провали на Световни първенства, съвсем няма да е изненадващо, ако колумбийците победят или поне издържат до продълженията. Прогноза двоен шанс 12.

Сириус – Сундсвал
Швеция 2
Час – 20:00
Прогноза – Х2
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
След дългата почивка в шведската втора дивизия, Сириус и Сундсвал подновяват шампионата с отложен мач. Странно за нас, букмейкърите определят домакините като фаворити, въпреки че в последните осем кръга имат една спечелена точка и са последни в класирането с 5 точки, докато противникът им Сундсвал има три пъти повече точки. Домакините трябва да са направили истинско чудо през паузата, за да могат да победят днес. Според нас обаче това едва ли ще се случи. Прогноза двоен шанс Х2.

Нотоден – Мьондален
Норвегия 2
Час – 20:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
В последните 6 кръга на първенството, Мьондален имат 5 победи и 1 равен. Те са гост номер едно в дивизията с 16 точки от 7 гостувания и само 2 гола в тези мачове. Нотоден пък е вторият най-слаб домакин в норвежката Първа дивизия и влиза в срещата с две поредни загуби. Прогноза 2.