Прогнози за 03.07.2019 г.

Чили – Перу
Копа Америка
Час – 03:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
В днешния ден любопитни сблъсъци на световната сцена липсват, но през нощта ще разберем кой ще бъде вторият финалист в Копа Америка 2019 г. Чили и Перу ще се сбият за билета за финала. Нашето мнение е, че до този момент Чили успя да убеди повече. Те се класираха за четвъртфиналите още с 2-те си победи в началото на групата. На 1/4-финала играха по-добре от Колумбия почти през целия мач, но все пак трябваше да преминат през дузпите, за да се класират. В същото време, Перу победиха само боксовата круша Боливия в групата. Срещу Венецуела направиха нулево равенство, а от Бразилия инкасираха 5 парцала. След това идва ред на двубоя срещу Уругвай, в който не отправиха нито един точен удар за целия мач, но благодарение на късмета достигнаха до дузпите, които впоследствие спечелиха. Добавяме и това, че Чили спечели и 2-та мача от квалификациите за Световното в Русия срещу Перу, за да завършим нашата прогноза. Прогноза 1.

Лудогорец – Локомотив Пловдив
Суперкупа на България
Час – 20:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Докато светът ще гледа към Южна Америка, в България ще се вълнуваме и от един мач с голямо местно значение – Суперкупата на България. Въпреки че Лудогорец спечели едва половината суперкупи, откакто започна своята хегемония в родния футбол, смятаме, че сега ще бъде един от звездните им моменти. Те се подсилиха с няколко играчи за милиони евро, така че определено очакваме да покажат по-високо ниво в сравнение с приключилия преди месец сезон. Локомотив поддържат едно и също ниво от няколко години насам. Това ниво не може да се квалифицира като ниско, но определено е далеч от това на Лудогорец. Прогноза 1.

Холандия – Швеция
Световно първенство за жени
Час – 22:00
Прогноза – Холандия да се класира
Коефициент – 1.65
Сигурност – 8/10
Освен финалиста на Копа Америка, днес ще разберем и втория финалист на Световното първенство за жени. След като холандките станаха европейски шампиони преди две години със стопроцентов баланс в мачовете, сега те са се запътили към същото постижение и на световния шампионат. Преди 2 години, на 1/4-финалите се справиха с шведския национален отбор за жени, който им се изпречва и сега. Няма две мнения по въпроса, че “Лалетата“ са по-класният отбор и ще заложим за тях. Прогноза Холандия да се класира.