Прогнози за 03.07.2020 г.

България | Първа Лига
Ботев Враца - Арда Кърджали
6:45 pm
Ботев Враца спечели повече точки от Арда след подновяването на Първа Лига, въпреки че изигра един мач по-малко. Ботев са и победител в директния мач на стадиона във Враца малко преди първенството да бъде прекратено. Две добри причини да заложим за играчите на Антони Здравков. Прогноза 1 Равен Няма Залог.

Прогноза

1 ДНБ

Коефициент

1.90

Сигурност: 70%
Испания | Ла Лига
Атлетико Мадрид - Майорка
11:00 pm
Коефициентът от 2.60 придава стойност на този залог. В последните мачове на Атлетико отбраната им не е толкова желязна, колкото сме свикнали да я виждаме. Техните 7 от последните 10 мача бяха Гол/Гол. Майорка отбеляза цели 5 попадения в последния кръг, така че защо да не отбележат поне едно попадение и на “Уанда Метрополитано“. Прогноза Двата отбора да отбележат - Да.

Прогноза

Гол/Гол

Коефициент

2.60

Сигурност: 60%
Португалия | Примейра Лига
Санта Клара - Маритимо
9:15 pm
Санта Клара изигра силни мачове след пандемията. Същото може да се каже и за Маритимо, но при тях важи единствено за домакинствата. Като гост са с 4 поредни загуби, така че виждаме осезаемо предимство за домакините. Прогноза 1.

Прогноза

1

Коефициент

2.25

Сигурност: 60%
Беларус | Висша лига
ФК Смолевичи - Динамо Брест
7:00 pm
Смолевичи е на предпоследното 15-то място, а Динамо Брест е в групата на отборите, борещи се за европейска квота, а защо не и за титлата - Динамо са действащият шампион на Беларус, а изоставането им до първото място е само 5 точки, макар и да заемат шестата позиция в класирането. Гостите започват да намират доброто си лице и в последните 5 кръга имат 4 победи. Прогноза 2

Прогноза

2

Коефициент

1.60

Сигурност: 80%