Залози на най-добрите коефициенти за деня

Ред Бул Залцбург – Партизани
Квалификации за Шампионска лига
Час – 21:30
Прогноза – 1 (-1 ХК)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
След победата им с 1:0 в Албания, очакваме Ред Бул Залцбург да бъдат далеч по-продуктивни в домакинския си мач. Австрийският шампион получи червен картон в първия мач, което може да обясни победата със само един гол разлика въпреки голямата разлика в нивото на двата отбора. Едва ли някой обаче се съмнява кой ще продължи напред. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.

Апоел Беер Шева – Олимпиакос
Квалификации за Шампионска лига
Час – 21:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Въпреки че се провалиха в първия мач и завършиха при нулево равенство срещу израелския си противник, Олимпиакос продължават да бъдат голям фаворит за продължаването напред и залогът за тях е една добра инвестиция. Не вярваме във втори пореден мач Олимпиакос да не могат да победат Апоел. Прогноза 2.

Стяуа – Спарта Прага
Квалификации за Шампионска лига
Час – 20:45
Прогноза – Х
Коефициент – 3.20
Сигурност – 4/10
Много е вероятно мачът-реванш между тези два отбора да бъде също толкова равностоен, колкото беше първият сблъсък, завършил при резултат 1:1. Трудно може да се отличи единия отбор като по-добър от другия и ремито би бил напълно логичен изход. Прогноза Х.

Йънг Бойс – Шахтьор Донецк
Квалификации за Шампионска лига
Час – 20:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.20
Сигурност – 6/10
Ясно беше, че отборът на Шахтьор, който през миналия сезон стигна 1/2-финал в Лига Европа, а през по-миналия до 1/4-финал в Шампионската лига, много трудно може да се издъни срещу Йънг Бойс. Победата с 2:0 в първия мач има дава 99% сигурност в продължаването напред, което е малко рискован фактор от гледна точка на нашия залог, но все пак Шахтьор са доста по-добрият отбор и, дори и да не играят на 100% от възможностите си, имат много добри шансове да спечелят.