Прогнози за 03.08.2018 г.

Ботев Пловдив – Етър
България
Час – 18:30
Прогноза – 2
Коефициент – 2.20
Сигурност – 6/10
Базирайки се на коефициентите, смятаме, че стойността в залозите е при гостите. Красимир Балъков върши отлична работа във Велико Търново и местният отбор вече записа първата си победа за новия сезон, като преди това нямаше да бъде незаслужено да открадне точка при гостуването си на Лудогорец. Ботев не е същия отбор от миналата година и лесно може да допусне грешка срещу Етър. Прогноза 2.

Верея – Берое
България
Час – 20:45
Прогноза – 2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Берое определено е фаворит срещу градския си съперник Верея. Те спечелиха последните три градски дербита, като Верея има общо един отбелязан гол в шестте мача между двата тима от влизането им в елита. Верея започна слабо сезона, докато Берое в миналия кръг показа игра на изключително високо ниво. Прогноза 2.

Сейняойен – ВПС Вааса
Финландия
Час – 20:00
Прогноза – Х2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
ВПС Вааса е на трето място във финландското класиране, като е един от много малкото отбори, които имат повече точки в мачовете си като гост. Те имат и общо 13 точки в последните 5 кръга. Сейняойен е в серия от три поражения с нито един отбелязан гол и е на девета позиция, което е само четири точки пред последното място. Прогноза двоен шанс Х2.

Хамбургер – Холщайн Кийл
Германия 2
Час – 20:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
След като Хамбургер изпадна за първи път от десетилетия насам, отборът се надява да се завърне бързо в елита и предварителните очаквания са, че имат голям шанс да успее. Те започват срещу един отбор, който също си мечтае за участие в Първа Бундеслига, но който обаче към момента е на по-ниско ниво от Хамбургер. Прогноза 1.