Прогнози за 03.08.2019 г.

Зенит – Краснодар
Русия
Час – 21:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
Зенит започна сезона по начин, който подобава на един шампион. Те спечелиха и трите си мача за сега, като най-късно преднината си взеха в 46-ата минута в първия кръг. Истината е, че и в трите си мача доминираха от началото до края и вероятно същото ще се случи и когато излязат срещу Краснодар. Вярно е, че Краснодар е най-сериозното им препятствие до момента, но Зенит имат 4 победи в последните 5 срещи с Краснодар, а още в този мач може да играе новото им 40-милионно попълнение Малком. Прогноза 1.

Спартак Москва – Динамо Москва
Русия
Час – 19:00
Прогноза – Двоен шанс 12 Първо Полувреме
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Интересна статистика за мачовете между тези два московски отбора е, че в последните 5 срещи неизменно имаше отбор, който води на почивката. Това ни дава увереност да предположим, че и този път ще излезе залога за двоен шанс 12 на полувремето (тоест, полувремето да не завърши с равенство).

Урал – Ростов
Русия
Час – 14:00
Прогноза – Х
Коефициент – 3.20
Сигурност – 4/10
Този мач не е от най-лесните за прогнозиране, но си мислим, че равенството изпъква пред останалите възможни залози. Ремитата са често срещано явление за мачовете между Урал и Ростов, включително така завършиха последните две срещи между двата тима на “Екатерининбург Арена“. Всички смятат, че двата тима влизат с изравнени сили в мача и това е много възможно да доведе до равенство. Прогноза Х.

Криля Советов – Локомотив Москва
Русия
Час – 16:30
Прогноза – 2
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
Месец юли започна по мечтан начин за Локомотив Москва, след като отборът спечели Суперкупата на Русия, но последващото представяне в първенството може да бъде мечтано само от враговете на отбора на Юри Семин. Тимът записа една-единствена победа срещу новака Тамбов, а срещу по-сериозните отбори в лицето на Рубин Казан и ЦСКА Москва събра една точка. Криля Советов изненадващо победи ЦСКА на старта, но след това загуби от Арсенал Тула и Уфа, така че по-скоро си мислим, че гостите ще победят, особено след като взеха последните три гостувания на “Космос Арена“ с общ резултат 1:7. Прогноза 2.