Анализи за Англия Лига 1

Болтън – Саутенд
Англия Лига 1
Час – 17:00
Прогноза – 1
Коефициент в Efbet – 1.65
Сигурност – 8/10
Болтън определено не изживява най-добрия си исторически период. Третото ниво на английския футбол не е мястото на този отбор, но сега не е време за оплаквания, а за здрава работа, за да могат Уондърърс да се върнат при най-добрите. Началото на Болтън в Лига 1 изглежда обещаващо – 4 победи и 1 равен в 5 мача. Сериозни изглеждат шансовете за нов успех днес, тъй като противник е Саутенд, който от началото на кампанията има 3 загуби, 1 равен и 1 загуба. Прогноза 1.

Милуол – Брадфорд
Англия Лига 1
Час – 17:00
Прогноза – 1
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Милуол спечелиха и двете си домакинства от началото на кампанията. Този отбор също има апетити към място в Чемпиъншип. Противникът им се представя на доста добро ниво, но домакинското предимство според нас ще се окаже решаващо – както обикновено се случва в двубоите от Лига 1. Прогноза 1.

Питърбъро – Суиндън
Англия Лига 1
Час – 14:15
Прогноза – 1
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Домакините регистрираха 3 победи в 5 кръга, докато гостите изпитват много сериозни затруднения в играта си, когато играят далеч от дома. Този проблем бе налице и през миналия сезон и изглежда през новия нещата не са се променили ни най-малко. Тимът не е печелил като гост от повече от 10 мача. Едва ли ще го направи и сега, по-скоро ни се струва вероятно да стане обратното. Прогноза 1.

Уимбълдън – Честърфийлд
Англия Лига 1
Час – 17:00
Прогноза – Х2
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Колкото и да е важно домакинското предимство в Лига 1, то едва ли ще може да помогне на Уимбълдън, които играят ужасно от началото на първенството. Те влязоха през миналия сезон от Лига 2 в Лига 1 и засега от показаното от тях можем да заключим, че не са подготвени за по-високото ниво. Честърфийлд е по-опитен отбор и записа по-добри резултати до момента. Прогноза двоен шанс Х2.