Прогнози за 03.09.2017 г.

Холандия – България
Квалификации за СП
Час – 19:00
Прогноза – Х2
Коефициент – 3.75
Сигурност – 5/10
Залогът за добро представяне на България срещу Холандия далеч не е само на база на патриотични подбуди, а и на показаното от двата отбора до момента. България играе силно според своите възможности и с голямо желание, което помогна на отбора да спечели 12 точки от 7 мача в силната група. Холандия пък има 10 точки и се нарежда зад “трикольорите“. “Лалетата“ бяха разбити в последния си мач от Франция с 4:0, а и загубиха от България с 2:0 в началото на годината, така че нашите имат добри шансове да не претърпят поражение в Амстердам. Прогноза двоен шанс Х2.

Беларус – Швеция
Квалификации за СП
Час – 19:00
Прогноза – 1Х
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
У тук залогът не е само заради желанието ни Швеция да не спечели и така да даде шанс на България да се бори за място в Русия. Беларус е много здрав домакин и няма загуба пред собствена публика в тези квалификации, като не се даде дори и на Франция. Шведите пък се представят неубедително като гости и загубиха два от трите си мача далеч от дома, успявайки да победят единствено Люксембург. Прогноза двоен шанс 1Х.

Франция – Люксембург
Квалификации за СП
Час – 21:45
Прогноза – 2 (+4,5 АХ)
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
Люксембург показват в тези квалификации, че отборът им далеч не е толкова слаб, колкото си мислят повечето хора. Тимът не се даде без бой в почти нито един от мачовете. Като загубим разгромната загуба от Холандия с 5:0, във всички останали свои двубои тимът не загуби нито веднъж с повече от два гола разлика. В последния си мач, те дори успяха да вземат победа. Очакваме люксембургците да се борят до край и срещу Франция и, дори и да загубят, това да не е с твърде разгромен резултат. Прогноза 2 с азиатски хендикап +4,5 гола.

Латвия – Швейцария
Квалификации за СП
Час – 21:45
Прогноза – 2 (-0,5 АХ)
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Швейцарците ще спечелят убедително според нас. Те спечелиха всичките си седем мача от началото на кампанията, докато отборът на Латвия е тотално обезкуражен след шестте си поредни загуби. Прогноза 2 с азиатски хендикап -0,5 гола.