Футболни мачове

Щутгарт – Гройтер Фюрт
Германия 2
Час – 21:15
Прогноза – 1
Коефициент – 1.65
Сигурност – 8/10
Щутгарт започнаха добре сезона и показаха решимостта си да се завърнат в Първа Бундеслига. Противникът им продължава неприятната тенденция то миналия сезон и в играта на тима личат много пробойни. Домакините разполагат с по-класен състав и това в допълнение към домакинското предимство очакваме да е напълно достатъчно за успеха. Прогноза 1.

Карпи – Пиза
Италия Серия Б
Час – 21:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Карпи все още няма загуба в домакинските си двубои от началото на сезона, докато Пиза все още не са побеждавали като гост. Домакините изпаднаха през миналия сезон от Серия А, където между другото се представиха много достойно, докато гостите влязоха в Серия Б от долната дивизия. Пиза събраха боеспособен състав, който играе много добре в защита, но все пак домакините са големият фаворит в този мач. Прогноза 1.

Алесандрия – Кремонезе
Италия Лега Про
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.85
Сигурност – 7/10
Отиваме едно ниво по-надолу в йерархията на италианския футбол за един мач между два отбора, които искат да последват Пиза и да влязат в Серия Б. Домакините са абсолютно перфектни до този момент с 6 победи от 6 мача. Кремонезе започнаха сезона много добре, но пък в последния кръг допуснаха загуба у дома от Пиаченза и така се отдалечиха на солидна разлика от първото място. Смятаме, че домакините ще продължат перфектното си представяне. Прогноза 1.

Льо Авър – Сошо
Франция 2
Час – 21:30
Прогноза – Х
Коефициент – 3.00
Сигурност – 4/10
И двата отбора много обичат равенствата. Льо Авър имат 4 победи в 9-те кръга досега, докато гостите имат невероятните 6 равенства в 9 мача. Много е възможно да не видим победител и в мача помежду им. Прогноза Х.