Футболни прогнози с топ коефициент за Efbet

Мейдстоун – Бромли
Англия Национална лига
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент 1.90
Сигурност – 7/10
В днешния ден не се играят много мачове от големите първенства, но за сметка на това има цяла плеяда от двубои в ниските дивизии на Англия. В мач от Националната лига намиращият се в силна форма Мейдстоун е фаворит срещу Бромли. Домакините записаха 13 точки за последните 5 кръга, докато гостите загубиха последните си два мача, което ни подсказва, че формата на домакините е доста по-добра. Прогноза 1.

Честър – Уокинг
Англия Национална лига
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 3.00
Сигурност – 5/10
Уокинг не само е в по-добра форма от противника си – три победи в последните четири мача срещу само един успех за последните седем мача при домакините – но и имат сериозно преимущество в директните двубои, като за последните два сезона спечелиха всичките четири мача (при това с разлика в домакинствата). Прогноза 2.

Солихул Муурс – Ебсфлийт Юнайтед
Англия Национална лига
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Домакините са един от фаворитите за изпадане със своите 8 точки в 13 кръга. Ебсфлийт пък е единственият отбор, който има само една загуба в лигата от началото на сезона. Многото равенства на отбора не му позволяват да бъде на върха, но все пак той взе последните си два мача и показва, че е на правилния път, по който очакваме днес да продължи да върви. Прогноза 2.

Торкуей Юнайтед – Мейдънхед Юнайтед
Англия Национална лига
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 2.10
Сигурност – 6/10
Като става въпрос за фаворити за изпадане, домакините в този мач са основния заподозрян със своите едва 4 пункта в 13 кръга. Мейдънхед се движи на само три точки от първото място с 21 точки и определено е по-добър отбор от този, срещу който ще се изправи днес. Прогноза 2.