Европейски футбол – Лига Европа

Фенербахче – Манчестър Юнайтед
Лига Европа
Час – 20:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.30
Сигурност – 6/10
С оглед на повтарящите се провали на Манчестър Юнайтед, на „Червените дяволи“ не им остават много други шансове да зарадват феновете си, освен Лига Европа. Юнайтед победиха Фенерите с 4:1 в мача им в Манчестър преди две седмици. Тогава бяха в серия от два мача без победа в първенството и използваха двубоя в Лига Европа като отдушник. Сега пак са в серия от два мача без победа и очакваме да обърнат по-сериозно внимание на този двубой. Прогноза 2.

Зоря Александра – Фейенорд
Лига Европа
Час – 20:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.30
Сигурност – 6/10
Украинският Зоря е поне една идея по-слаб отбор от останалите съперници в групите. Те едва ли таят надежди да продължат напред с оглед на само едната им точка след три изиграни кръга. От друга страна, двубоят е много важен за гостите, които сега са фаворит за продължаване към елиминационната фаза, но при евентуална загуба на точки шансовете им рязко ще намалеят. Не очакваме силните холандци да позволят това да се случи. Прогноза 2.

Астана – Олимпиакос
Лига Европа
Час – 18:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Отборът на Станимир Стоилов определено не се намира в добра форма. Казахстанците имат само една победа в последните си пет мача, а в Лига Европа спечелиха само точка досега. Олимпиакос имат 6 точки в групата, намират се в серия от 6 поредни победи и спечелиха преди две седмици срещу Астана с 4:1. Прогноза 2.

Астра Гюргево – Виктория Пилзен
Лига Европа
Час – 20:00
Прогноза – 1
Коефициент – 3.50
Сигурност – 4/10
Въпреки че се намира в тежка финансова криза, Астра са отбор, който не е за подценяване. Това бе разбрано по трудния начин от Виктория Пилзен, които загубиха от румънците преди две седмици у дома. След като успяха да бият като гости, значи със сигурност имат силите да спечелят и пред собствена публика, така че този коефициент определено си заслужава. Прогноза 1.