Прогнози за 03.12.2019 г.

Анже – Марсилия
Франция
Час – 20:00
Прогноза – 2 ДНБ
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
В днешния ден ще гледаме двубой между втория и третия в Лига 1. Анже изненадващо са в тройката, въпреки че дори нямат положителна голова разлика. Разликите в Лига 1 са толкова малки обаче, че само с 3 точки по-малко щяха да бъдат на 11-то място в класирането. Марсилия е на второ място след спечелените 4 поредни победи. Двата отбора много често завършват наравно и това е напълно възможен изход и днес, но Марсилия ще бъде победител, ако има такъв. Прогноза 2 Равен Няма Залог.

Брест – Страсбург
Франция
Час – 20:00
Прогноза – 1Х
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Брест загубиха само едно домакинство този сезон. Това се случи в началото на ноември, когато приеха ПСЖ. Многократно по-скъпият отбор на парижани обаче едва-едва победи с гол в последните пет минути на Мауро Икарди. Във всичките си останали 7 домакинства през сезона отборът на Брест не загуби. Очакваме да не загуби и сега, защото имат за противник отбор, който е победил само 1 път в 7 гостувания през сезона. Прогноза двоен шанс 1Х.

Бордо – Ним
Час – 20:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
Бордо записа силен ноември, в който спечели 2 домакински победи и в 2 гостувания завърши наравно. Ним не спечели нито една победа през този месец, а също така и през октомври. Те делят последното място с Тулуза и нито една от двете им победи не бе в гостуване. Прогноза 1.

Лион – Лил
Франция
Час – 22:05
Прогноза – 1
Коефициент – 2.05
Сигурност – 6/10
Лион започна по най-лошия начин сезона, но постепенно започва да покачва формата си и сега вече има 4 победи в последните 5 мача. Лил е странен отбор. Те са едновременно най-силният домакин с 20 точки и най-слабият гост с 2 пункта. С това на ум ще заложим за домакините. Прогноза 1.