Гръцкото първенство

Олимпиакос – Астерас Триполис
Гърция
Час – 19:30
Прогноза – 1 (-1 ХК)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Гръцкото първенство е един от първите европейски шампионати, които се подновяват след празниците. Днес мача си ще изиграе шампиона на страната, който вече изглежда почти сигурен шампион и на този сезон. Олимпиакос са лидери в класирането с девет точки аванс пред първия си преследвач след само 12 изиграни кръга. В тези 12 кръга, домакините имат 10 победи. Противникът им е с актив от 12 точки и е съвсем близко до зоната на изпадащите. Като имаме предвид убийствената голова разлика на Олимпиакос в мачовете им у дома – 21:3 – изглежда ни много вероятно да спечелят с два или повече гола разлика. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.

АЕК Атина – Панайтоликос
Гърция
Час – 17:15
Прогноза – 1 (-1 ХК)
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
За успех с разлика ще заложим и на АЕК Атина, който е единственият друг отбор в гръцкото първенство без нито една загуба на собствен терен. Головата им разлика у дома също е достатъчно впечатляваща – 14:4 – втората най-добра след тази на Олимпиакос. През миналия сезон, АЕК Атина надвиха Панайтоликос с 2:0 на собствен терен. Подобен резултат очакваме и в днешния мач. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.

Лариса – Верия
Гърция
Час – 17:15
Прогноза – Х2
Коефициент – 2.10
Сигурност – 6/10
Ние не откриваме отбор с превъзходство над другия в това дерби от дъното на класирането, но букмейкърите дават сериозно предимство за домакините, затова ние ще потърсим залог в посока на гостите. Домакините имат две загуби и един равен в последните си три мача, а гостите имат две равенства и една загуба за същия период. Двата отбора се разделят от само две точки във временното класиране, така че трудно можем да кажем, че някой от тях се е представял по-добре от другия през сезона. Залогът за двоен шанс Х2 си заслужава при този коефициент.

Керкира – Атромитос
Гърция
Час – 15:00
Прогноза – Х
Коефициент – 3.10
Сигурност – 4/10
Още един мач между два равностойни отбора. И двата тима претърпяха тежки поражения в последния кръг и днес ще бъде много важно за тях да не загубят отново. Домакините са спечелили 10 точки в домакинствата си, а гостите – 11 точки в своите гостуванията. Висок шанс за равенство виждаме в този мач. Прогноза Х.