Футболни прогнози с добра успеваемост

Леванте – Хирона
Испания
Час – 20:00
Прогноза – Х
Коефициент – 3.40
Сигурност – 4/10
Сравнително висок коефициент за Х при положение, че ще играят два тима с еднакъв сбор от точки и с две равенства в последните два директни мача. И Леванте, и Хирона имат по три равенства в последните си седем срещи, така че за нас няма да е изненада, ако срещата не излъчи победител. Прогноза Х.

Еспаньол – Леганес
Испания
Час – 22:00
Прогноза – Х2
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Малко вероятно ни се струва Еспаньол да победи Леганес, взимайки предвид настоящата им форма – шест поредни загуби – и двете поредни победи в полза на Леганес при директните срещи. Сега, гостуващият тим не е губил в седем поредни кръга, така че цифрите са в негова полза. Прогноза двоен шанс Х2.

Гранада – Албасете
Испания 2
Час – 22:00
Прогноза – Х2
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
И тук цифрите са в полза на гостите. Те са в малко по-добра форма от Гранада, но букмейкърите ги определят като осезаеми аутсайдери, което прави залозите за тях печеливши. Албасете са със седем победи и три равенства в последните десет двубоя, а Гранада спечелиха три от последните седем кръга. Миналия сезон, Албасете взе победа и равен от Гранада. Прогноза двоен шанс Х2.

Тенерифе – Елче
Испания 2
Час – 22:00
Прогноза – Х
Коефициент – 3.40
Сигурност – 4/10
Осезаем афинитет към равенствата имат Тенерифе и Елче. Те са на първо и второ място в класацията по ремита с 10 и 9 равенства от 19 кръга. Тенерифе завършиха реми в последните три кръга, а гостите в три от последните четири. Прогноза Х.