Прогнози за днес

Верона – Рома
Италия
Час – 13:30
Прогноза – 2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Въпреки всичките си несгоди напоследък, не можем да не дадем предимство на Рома срещу предпоследния Верона. “Вълците“ не се затрудниха по никакъв начин в домакинството си на този отбор през септември, а сега са опрени до стената и търсят задължителни три точки. Прогноза 2.

Ювентус – Сасуоло
Италия
Час – 16:00
Прогноза – 1 (-1,5 АХ)
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
След равенството с Интер на 9 декември, шампионите записаха след това осем поредни успеха, в които общо допуснаха само един гол. Сасуоло падна в миналия кръг от Аталанта с 3:0, а срещу Ювентус има 4 поредни загуби, последните 3 от които с два гола разлика. Такава победа очакваме и днес следобяд. Прогноза 1 с азиатски хендикап -1,5 гола.

Удинезе – Милан
Италия
Час – 16:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.20
Сигурност – 6/10
Милан донякъде успя да излезе от блатото, в което се намираше, и сега отборът е в поредица от 3 поредни успеха, с които вече могат да мечтаят дори и за място в Топ 4. Доста по-уверени изглеждат “Росонерите“ и нашето мнение е, че шансовете им за победа спрямо предложения коефициент представлява отлична възможност за залог. Прогноза 2.

Каляри – Спал
Италия
Час – 16:00
Прогноза – Над 2,5 гола
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Необичайно за отборите в дъното на класирането в Италия, тези два тима имат доста високи равнища на средния броя на головете в мачовете им, особено тимът на Спал – близо по 3 гола средно на мач. 6 от последните им 9 мача бяха оувъри, както и 2 от последните 4 мача на домакините. Статистиките ни дават зелена светлина за този залог. Прогноза Над 2,5 гола.