Мачове от Италия – начало на седмицата

Болоня – Верона
Италия
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.85
Сигурност – 7/10
Намиращият се на 10-то място във временното класиране отбор на Болоня приема последния Верона. Шансовете на гостите да оцелеят са изключително малки – твърде далеч са от конкурентите си и, с оглед на едва едната точка в последните четири кръга, не показват признаци на подобряване в играта. Болоня спечели спокойно с 2:0 като гост на Верона, очакваме да победи и у дома. Прогноза 1.

Леванте – Спортинг Хихон
Испания
Час – 21:30
Прогноза – 1
Коефициент – 2.10
Сигурност – 6/10
Битката в дъното на класирането. Леванте разбиха противника си през есента като гост, спечелвайки с 3:0. А в последното си домакинство имат победа с 4:0. Леванте спечелиха почти всичките си точки в своите домакински двубои, така че можем да очакваме това да им помогне и днес да спечелят трите точки. Прогноза 1.

Гройтер Фюрт – Фрайбург
Германия 2
Час – 21:15
Прогноза – 2
Коефициент – 2.40
Сигурност – 6/10
Фрайбург се намират в серия от шест поредни победи и се намират на второ място в класирането, на три точки от първото и на три точки пред третото. Припомняме ви, че първото и второто място носят директна промоция, а третото дава право на бараж. Затова и за Фрайбург мачът е от изключителна важност. За противника им обаче е без значение. Гройтер Фюрт гравитират около средата на класирането и някъде там и ще завършат. Фрайбург победиха Гройтер Фюрт с 5:2 през октомври. Прогноза 2.

Есберг – Виборг
Дания
Час – 20:00
Прогноза – 1
Коефициент – 2.50
Сигурност – 5/10
Домакините могат с този мач да си гарантират оставането в елита и поради тази причина мачът е много важен. Есберг се намират в много добра форма, спечелвайки двата си домакински мача след подновяването на първенството. Шансовете са на тяхна страна. Прогноза 1.