Прогнози за Premier League

Манчестър Юнайтед – Евертън
Англия
Час – 22:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Манчестър Юнайтед показва силна и константна форма, като последната загуба на отбора за първенство е чак от октомври месец. Добрите игри на отбора в последно време го изкачиха на пета позиция, изоставайки на само четири точки от Топ 4. Евертън загуби последните си две гостувания (Ливърпул и Тотнъм) и направи равен в предишните две (Мидълзбро и Стоук Сити). Има достатъчно предпоставки да очакваме да загубят и днес. Прогноза 1.

Лестър – Съндърланд
Англия
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Лестър изглеждат преродени след смяната на треньора и вече тимът е в серия от пет поредни победи. Така вече опасността за тима от изпадане изглежда доста далечна, след като бе напълно реална перспектива само преди месец. Изпадането обаче изглежда почти сигурно за последния Съндърланд. Гостите имат само една точка в последните пет мача и продължават да затъват все по-надълбоко. Прогноза 1.

Уотфорд – УБА
Англия
Час – 21:45
Прогноза – Х
Коефициент – 3.30
Сигурност – 4/10
Добър коефициент за равенство в този мач между два отбора, които на практика не се борят за нищо вече. Гостите са малко по-напред в класирането и като цяло показват една идея по-добри игри, но това се дължи предимно на домакинските им изяви. Като гост, те имат три равенства и една загуба в последните си четири мача. По всичко изглежда, че и двата отбора ще бъдат задоволени при евентуално реми. Прогноза Х.

Бърнли – Стоук Сити
Англия
Час – 21:45
Прогноза – Х
Коефициент – 3.30
Сигурност – 4/10
И тук положението е аналогично като при горния мач – и двата отбора биха били доволни от едната точка, гостите изглеждат една идея по-добри, но пък домакинското предимство на Бърнли изравнява нещата. Прогноза Х.