Прогнози за 04.04.2020 г.

Беларус | Висша лига
Динамо Брест - Славия Мозир
7:30 pm
Играта на настоящия шампион Динамо Брест не е никак впечатляваща като цяло. Те са особено неубедителни в атака и достигнаха до едва 2 попадения в първите 2 мача, а преди това в беларуската купа не вкараха гол на Ислоч в два поредни двубоя. Славия Мозир направи добри изяви на старта на сезона. В първия кръг загубиха, но само заради странното и съмнително поведение на съдията, който отсъди четири дузпи в техен ущърб. Във втория кръг вече постигнаха напълно заслужена победа над БАТЕ. Прогноза 2 с азиатски хендикап +1,5 гола.

Прогноза

2 (+1,5 АХ)

Коефициент

1.65

Сигурност: 80%
Беларус | Висша лига
Бате Борисов - Рух Брест
5:30 pm
БАТЕ Борисов стартира кампанията по възможно най-лошия начин, но въпреки това сме на мнение, че са много по-добър отбор от новопристигналия в елита Рух Брест. Трябва да се отбележи, че БАТЕ за първи път ще играе като домакин, а както знаем мачовете в Беларус все още имат публика, така че и това ще се покаже като фактор. Домакините имат достатъчно мощ в атака, за да покрият хендикапа. Прогноза 1 с азиатски хендикап -1,5 АХ.

Прогноза

1 (-1,5 АХ)

Коефициент

2.15

Сигурност: 60%
Беларус | Висша лига
Шахтьор Солигорск - Неман Гродно
3:30 pm
Бронзовият медалист от миналия сезон Шахтьор Солигорск започна с изненадваща загуба в първия кръг от Торпедо Жодино, но после се реваншира с успех като гост над Городея. Неман Гродно има абсолютно същите резултати, но при този отбор те се приемат по-скоро като успех. Неман не са от класата на Шахтьор и не случайно двубоите миналия сезон завършиха с 6:0 и 0:3 в полза на тима от Солигорск. Този тим взе и двете победи в предходния сезон също. Прогноза 1.

Прогноза

1

Коефициент

1.50

Сигурност: 90%