Спортни залози от Betfair

Мидтиланд – Брьондби
Дания
Час – 19:30
Прогноза – 2
Бетфеър – 2.50
Сигурност – 6/10
Брьондби победи на два пъти Мидтиланд за последните пет месеца, последният път през април, и сега изглеждат с добри шансове за нова победа. Брьондби имат седем победи в последните си осем мача – статистика, с която домакините не могат да се похвалят. Прогноза 2.

Милуол – Скънторп
Англия Лига 1 Плейоф
Час – 21:45
Прогноза – Х2
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Скънторп завършиха сезона доста по-добре от днешния си противник. Те записаха четири победи в последните четири кръга и достигнаха до втората позиция в крайното класиране. Милуол загубиха последните си два мача и едва се закачиха за плейофите. Скънторп се намират в по-добра форма и не смятаме, че ще допуснат поражение в този първи полуфинален сблъсък в плейофната фаза. Прогноза двоен шанс Х2.

Брадфорд – Флийтууд
Англия Лига 1 Плейоф
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Брадфорд срещу Флийтууд е другият полуфинал в плейофите. Двубоят е с трудно предвидим краен изход, но като че ли поне в първия мач предимството е осезаемо на страната на Брадфорд заради много силната им игра пред собствена публика. Отборът спечели пет поредни домакински победи накрая на сезона, а срещу Флийтууд има две победи в последните си две домакинства. Прогноза 1.