Прогнози за 04.05.2019 г.

Байерн Мюнхен – Хановер
Германия
Час – 16:30
Прогноза – 2 (+4 АХ)
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Никой не може да отрече, че Байерн Мюнхен е фаворит в този мач. Въпросът е колко голямо е предимството им. Според нас то е по-малко от това, което им дават букмейкърите. Само 1.03 е коефициентът за победа на домакините, което е абсурдно ниска ставка и дава изгодни възможности за залог с хендикап за гостите. Нашият залог е за знак 2 с азиатски хендикап +4 гола, който ще загуби само ако домакините победят с 5 или повече попадения (при 4 залогът се връща). С 5+ гола “Баварците“ не са побеждавали Хановер от години насам, а в последните си 3 мача в Германия най-доброто, което успяха да постигнат, бе победа с един гол разлика. В последния кръг дори допуснаха сензационен равен с Нюрнберг. Прогноза 2 с азиатски хендикап +4 гола.

Вердер – Борусия Дортмунд
Германия
Час – 19:30
Прогноза – 2
Коефициент – 2.20
Сигурност – 6/10
За разлика от Байерн, големия им съперник Борусия получава доста добър коефициент за победа срещу загубилия последните си 3 мача тим на Вердер. “Жълто-черните“ загубиха в последния кръг, но няма място за отчаяние, тъй като остават на по-малко от една победа разстояние до Байерн – 2 точки. Прогноза 2.

Херта – Щутгарт
Германия
Час – 16:30
Прогноза – Под 2,5 гола
Коефициент – 2.20
Сигурност – 6/10
Страхотна стойност виждаме и в този залог, след като в последните два мача на Херта имаше общо 0 гола. Двете поредни нулеви равенства на домакините, гарнирани с 3 ъндъра в последните 4 двубоя на Щутгарт и същият баланс в последните 4 директни мача, ни водят до мисълта, че мачът ще остане с не повече от две попадения. Прогноза Под 2,5 гола.

Волфсбург – Нюрнберг
Германия
Час – 16:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Волфсбург се бори със зъби и нокти за мястото си в Европа и не могат да си позволят грешка срещу Нюрнберг. Гостите може и да излъгаха Байерн Мюнхен у дома миналата седмица, но като гост имат 3 точки за целия сезон. Прогноза 1.