Прогнози за 04.05.2020 г.

Туркменистан | Йокари Лига
Сагадам - Копетдаг
1:00 pm
Не виждаме защо Сагадам да бъдат фаворити в този мач. Копетдаг показват сериозни амбиции през този сезон с 8 спечелени точки след първите 5 кръга и само 2 гола в своята мрежа. Сагадам спечелиха 5 пункта и вкараха всичко на всичко 2 попадения. Прогноза двоен шанс Х2.

Прогноза

Х2

Коефициент

1.65

Сигурност: 80%
Туркменистан | Йокари Лига
Мерв - Небичи
3:00 pm
Точките на тима на Мерв не изглеждат никак много, но този отбор е известен с това, че играе у дома много по-добре, отколкото навън. Те изиграха само 2 домакинства до този момент. Едното от тях го спечелиха, а в другото загубиха трудно от втория в класирането. Небичи загуби всичките си 3 гостувания от старта на Сезон 2020 г. За тях има и съмнения, че обичат да печелят пари от загубени мачове. Прогноза 1.

Прогноза

1

Коефициент

2.00

Сигурност: 60%
Туркменистан | Йокари Лига
Алтън Асър - Асхабат
4:30 pm
Алтън Асър е неоспоримият топ отбор в Туркменистан през последните години. Те са и сред водещите тимове в цяла Азия и в последното издание на AFC достигнаха до четвъртфинал. Асхабат навлезе в добра серия, но това се дължи и на противниците, които бяха едни от най-слабите в лигата. Алтън Асър като домакин няма вариант, при който да не е фаворит. Прогноза 1 Първо Полувреме.

Прогноза

1 ПП

Коефициент

1.80

Сигурност: 70%