Прогнози за 04.06.2017 г.

Ескилстуна – АИК
Швеция
Час – 16:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Вицешампионът от миналия сезон АИК се изправя срещу новака Ескилстуна, който не започна никак добре дебюта си при най-добрите. Домакините все още нямат записана победа след 11 изиграни кръга и логично заемат последното място в таблицата. АИК също се представя малко под очакванията, но в последните седмици набра инерция и в момента е много близо до челото на класирането. Победата за гостите е абсолютно задължителна срещу очертаващия се пълен аутсайдер на първенството. Прогноза 2.

Норкьопинг – ИФК Гьотеборг
Швеция
Час – 18:30
Прогноза – 1
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Норкьопинг е отборът в най-добра форма в момента в Швеция. Домакините имат четири поредни победи, а в осем поредни мача нямат загуба. Така те се движат на второ място в класирането, изоставайки на само точка от лидера Малмьо. Само преди кръг, те успяха да победят като гост именно шампиона Малмьо, което е сериозно доказателство за страхотната игра на отбора. Доста по-колебливо е представянето на ИФК Гьотеборг. Предимството от директните двубои също е на страната на домакините в днешния мач и то везните са сериозно наклонени. Прогноза 1.

Розенборг – Стромгодсет
Норвегия
Час – 19:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Розенборг изпаднаха в своеобразна мини-криза, след като не записаха победа в нито един от последните четири кръга. Те са длъжни вече да се върнат на правилния коловоз, тъй като в противен случай ще паднат от първото място, което си извоюваха с очакваните силни игри от началото на сезона. Добрата новина за домакините е, че техният съперник е в още по-голяма дупка и има само две победи в последните десет кръга. Прогноза 1.

Викинг – Кристиансунд
Норвегия
Час – 19:00
Прогноза – 2
Коефициент – 5.00
Сигурност – 4/10
Не виждаме причина букмейкърите да определят Викинг като толкова сериозни фаворити, след като домакините са на последно място в класирането с 5 точки в 11 мача и 5 загуби в последните си 6 двубоя. Кристиансунд пък имат само едно поражение в последните си осем двубоя. Рискът в залога за гостите определено си заслужава. Прогноза 2.