Футболни прогнози с добра успеваемост

Корк Сити – Дери Сити
Ирландия
Час – 17:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Корк Сити продължава със отличните си резултати и вече е в серия от четири поредни успеха с два или повече гола разлика, като у дома е абсолютно перфектен с девет победи от девет домакинства от началото на сезона. Дери Сити, със своите шест загуби в десет гостувания през кампанията и 4 точки за последните 7 кръга, ще трябва да направи чудо, за да не загуби днес, а чудеса не се случват често. Прогноза 1.

Йонкьопингс – Ескилстуна
Швеция 2
Час – 20:00
Прогноза – Х2
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Ескилстуна е също отбор в превъзходна форма, която се материализира в шест победи за последните осем мача и трето място във временното класиране. Домакините са чак на 11-о място, с отрицателна голова разлика и повече загуби, отколкото победи. Ще им е трудно да победят в тази ситуация. Прогноза двоен шанс Х2.

Хафнафьордур – Кефлавик
Исландия
Час – 22:15
Прогноза – 1 (-1,5 АХ)
Коефициент – 1.75
Сигурност – 7/10
Хафнафьордур са един от най-сериозните исландски отбори, който винаги се бори за челните места. Така ще бъде и през този сезон, като в началото на този кръг те делят първото място с още два отбора. Противникът им е новак в елита и началото е твърде неуверено – 2 точки за 6 мача. Очакваме спокойна и убедителна победа за домакините. Прогноза 1 с азиатски хендикап -1,5 гола.

Италия – Холандия
Приятелски мач
Час – 21:45
Прогноза – Х2
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Италия не записва добри резултати в контролите си след провала на плейофа срещу Швеция. “Скуадра Адзура“ допуснаха загуби от Аржентина и Франция, направиха равен с Англия и едва победиха Саудитска Арабия с един гол аванс. Холандия пък регистрираха три победи срещу Шотландия, Румъния и Португалия, един равен със Словакия и загуба от Англия. Доста е вероятно “Лалетата“ да не загубят тази контрола. Прогноза двоен шанс Х2.