Прогнози за 04.06.2019 г.

Елче – Депортиво Ла Коруня
Испания 2
Час – 22:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.55
Сигурност – 9/10
Депортиво Ла Коруня води ожесточена битка с Кадиз за място на плейофите за влизане в Примера, в която вероятно отборът, който допусне грешна стъпка в последните два кръга на Сегунда, ще загуби. Депортиво не могат и според нас няма да си позволят да допуснат грешка срещу отбор, който победиха с 6:0 в първото завъртане на шампионата и, по-важното, който е без никаква мотивация за игра накрая на шампионата. Прогноза 2.

Албасете – Малага
Испания 2
Час – 22:00
Прогноза – Х
Коефициент – 3.00
Сигурност – 4/10
Само 3.00 е коефициентът за равенство в този мач, защото той ще устрои и двата отбора. Малага с една точка ще имат на практика сигурно място в плейофите, а Албасете на практика ще си гарантират третото място. Домакините все още имат теоретичен шанс да се борят за втората позиция при две победи до края и не повече от една спечелена точка от втория Гранада, но за всички е ясно, че Гранада няма да се провалят така гръмко, а и Албасете трудно ще постигне две победи, след като днес противник е в серия от 3 поредни победи, който дори ги победи на есен. Прогноза Х.

Майорка – Гранада
Испания 2
Час – 22:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.80
Сигурност – 6/10
Само преди седмица мястото на Майорка в плейофите изглеждаше пределно сигурно, но сега могат да се изравнят по точки с Кадиз и Депортиво Ла Коруня, ако загубят този мач, а споменатите два отбора спечелят своите срещи. Вероятно точно това и ще се случи, защото Майорка играят срещу втория Гранада, който иска да празнува завръщането си в елита още днес. Гостите имат 4 победи и 2 ремита в последните 6 кръга, докато Майорка е вече с 2 загуби за последните 3 кръга. Прогноза 2.

Луго – Тенерифе
Испания 2
Час – 22:00
Прогноза – Х
Коефициент – 2.20
Сигурност – 6/10
Коефициентът за равенство не е грешка. Вероятно се досещате какво означава 2.20 коефициент за равенство – договорка между двата отбора. Такава е повече от логична, защото най-вероятно ще остави и двата отбора в дивизията с оглед на очакваната загуба на Райо Майахонда. Прогноза Х.