Прогнози за 04.06.2020 г.

Португалия | Примейра Лига
Маритимо - Витория Сетубал
8:00 pm
Въпреки че Витория Сетубал изпреварва Маритимо с 4 точки, домакините са отборът с повече технически качества. Гостите са по-добри в тактическата част, но не толкова добри, че да си тръгнат с победа от стадиона на Маритимо. Витория нямат победа в 6 поредни кръга, като те не успяха да вземат и домакинството си на Маритимо. Заради по-голямата си близост до зоната на изпадащите, домакините се очаква да бъдат и отборът, търсещ повече трите точки. Прогноза 1 Равен Няма Залог.

Прогноза

1 ДНБ

Коефициент

1.60

Сигурност: 80%
Португалия | Примейра Лига
Бенфика - Тондела
9:15 pm
Коефициентът е толкова висок само защото Бенфика се приема за фаворит с голяма разлика спрямо противника, но за нас има стойност в залозите за малко голове. Само с по 1:0 Бенфика успяха да победят Тондела в последните два мача помежду им, а в последните 4 кръга преди прекъсването двубоите им завършваха или с 1:1, или с 1:0. Тондела е тим с добра отбрана, който не се плаши от гостуванията, а точно обратното - има два пъти повече точки спечелени като гост. Всичко това ни кара да смятаме, че предимството на Бенфика няма да бъде много голямо и головете няма да бъдат повече от два. Прогноза Под 2,5 гола.

Прогноза

Под 2,5

Коефициент

2.25

Сигурност: 60%
Португалия | Примейра Лига
Витория Гимараеш - Спортинг Лисабон
11:15 pm
Ще видим дали Витория Гимараеш ще успеят да възпроизведат формата си от преди карантината, но ако го направят имат много добри шансове да победят конкурента си за Лига Европа Спортинг. Последните две седмици преди паузата бяха много слаби за Спортинг, когато те успяха да отпаднат от Лига Европа въпреки голямата си победа в първия мач над Инстанбул ББ, а след това бяха победени и от Фамиликао в Примейра. Миналия сезон Витория Гимараеш взе домакинството си на Спортинг. Прогноза 1.

Прогноза

1

Коефициент

2.30

Сигурност: 60%