Прогнози футбол

Интер Турку – ВПС Вааса
Финландия
Час – 18:30
Прогноза – Х
Коефициент – 3.40
Сигурност – 4/10
Много равностоен мач можем да очакваме тази вечер от финландското първенство. Последните три двубоя между двата тима не успяха да излъчат победител. Сега изглежда много вероятно да видим подобен развой на нещата, след като Интер Турку и ВПС Вааса заемат съседни позиции в класирането. Не се вижда просто какво може да наклони везната към една от двете посоки. Прогноза 1.

Стромгодсет – Олесунд
Норвегия
Час – 20:00
Прогноза – Х
Коефициент – 4.75
Сигурност – 4/10
И в този мач ще потърсим реми, макар в този случай това да не е толкова очаквано, колкото в горния двубой. Букмейкърите дават сериозно предимство на домакините – 1.36 коефициент в Бет365 – но гостите също имат какво да предлогат в днешния мач. Олесунд имат две победи в последните си три мача срещу Стромгодсет, а в последните си три мача нямат победа, докато Стромгодсет загубиха двубоя от последния кръг. Прогноза Х.

Шахтьор Солигорск – Торпедо Жодино
Беларус
Час – 19:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Домакините са в серия от три поредни победи, докато гостите загубиха мачовете си от последните два кръга. Освен това, Торпедо са по-назад в класирането, но не това е главният им проблем. Голямото предимство на Шахтьор произтича от директните срещи. В последните 16 мача между Шахтьор и Торпедо, Шахтьор имат цели 12 победи. Спокойно можем да очакваме днес да спечелят още веднъж. Прогноза 1.

Тролхатан – Йостерс
Швеция 3
Час – 20:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Гостите са водачи във временното класиране след 11 изиграни кръга. В същото време, Тролхатан засега се намират в зоната на изпадащите, след като спечелиха двойно по-малко точки от днешния си противник. Тролхатан са новаци в тази дивизия, така че нищо чудно и на края на сезона да си останат в тази зона на изпадащите. Гостите са класен отбор за това ниво и залагаме за тях. Прогноза 1.