Прогнози за 04.07.2017 г.

ФК Лахти – ПС Кеми
Финландия
Час – 18:30
Прогноза – Х
Коефициент – 3.60
Сигурност – 4/10
Двата отбора са разделяни от само четири точки в местното първенство, като и при двата отбора се забелязва тенденция за много равенства. ПС Кеми направи 3 ремита в последните си 6 мача, а ФК Лахти записа 5 равенства за последните 7 двубоя. Домакините всъщност са отбора с най-много ремита в първенството, като повече от половината мачове на отбора през този шампионат завършиха без победител. С равен завърши и срещата между ФК Лахти и ПС Кеми от преди две седмици. Прогноза 2.

Арендал Футбол – Санднес
Норвегия 2
Час – 20:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
Последният в класирането на втората норвежка дивизия се изправя срещу един от отборите с амбиции за влизане в елита. Домакините заемат последното място в таблицата със само 2 спечелени точки за последните 6 кръга. Гостите пък се представят на стабилно ниво и са на четвърта позиция в таблицата. Очакванията ни са несъмнено за тяхна победа. Прогноза 2.

ФК Европа – ТНС
Първи квалификационен кръг на Шампионска лига
Час – 20:30
Прогноза – 2
Коефициент – 2.60
Сигурност – 6/10
Макар уелския шампион ТНС да се провали ударно в първия мач, губейки у дома с 2:1, те все още си остават по-добрия отбор, а букмейкърите сега дават много добър коефициент за тях заради въпросния първи двубой. Шансовете им срещу шампиона на Гибралтар си остават много добри и очакванията ни са да се справят с задачата. Прогноза 2.

Санта Колома – Алашкерт
Първи квалификационен кръг на Шампионска лига
Час – 21:30
Прогноза – 2
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Алашкерт спечели първия мач – макар и не много лесно със само 1:0 – и сега смятаме, че ще успеят да достигнат до победата и във втория мач. Любопитното е, че тези два отбора се изправиха един срещу друг на същия етап в турнира и през миналия сезон, като тогава Алашкерт продължи напред с общ резултат 3:0. Прогноза 2.