Прогнози за 04.07.2019 г.

Кардиф Мет Юнивърсити – Нидеркорн
Предварителен кръг на Лига Европа
Час – 20:30
Прогноза – 2
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Въпреки че Уелс изглежда много по-развита във футболно отношение държава от Люксембург, на клубно ниво не е точно така. Нидеркорн е съставен с професионални футболисти, докато Кардиф Мет Юнивърсити е футболният отбор на местен университет и, както се досещате, професионалисти няма. Очакваме гостите да прогресират напред след успеха с 1:0 на собствен терен. Прогноза 2.

Енгордани – Ла Фиорита
Предварителен кръг на Лига Европа
Час – 20:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Андорския Енгордани струва 4 пъти повече като стойност на футболистите от Ла Фиорита от Сан Марино и затова може би логично спечели гостуването. 90% от работата е свършена и сега остава да приключат започнатото с домакински успех. Прогноза 1.

Тре Фиори – Клаксвик
Предварителен кръг на Лига Европа
Час – 21:45
Прогноза – 2 (-1,5 АХ)
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Клаксвик от Фарьорските острови е един от по-сериозните отбори, на които им се налага да играят в този предварителен кръг. Миналия сезон те преминаха през него, а след това бяха близо до това да отстранят добре познатия Жалгарис. Те победиха с 5:1 в първия мач и направиха продължаването си сигурно, но според нас то ще бъде подпечатано с още една голяма победа. Прогноза 2 с азиатски хендикап -1,5 гола.

Клифтънвил – Бари Тоун
Предварителен кръг на Лига Европа
Час – 20:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.55
Сигурност – 8/10
В британското дерби между Клифтънвил от Северна Ирландия и Бари Таун от Уелс ще заложим за домакините. Те може би заслужаваха да спечелят още гостуването в Уелс, но нулевото равенство все още ги прави фаворит за продължаване, ала ще им трябва победа в този мач. Прогноза 1.