Еврофутбол прогнози за Лига Европа

Мидтиланд – Видеотон
Квалификации за Лига Европа
Час – 19:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Мидтиланд свършиха голяма част от работата си в Унгария с победата си с 1:0 и сега им остана по-лесната част. Те се представят много стабилно и в местното първенство, взимайки 7 точки от първите си 3 мача. В същото време, Видеотон успяха да спечелят едва една точка в първите 3 кръга в Унгария, въпреки много по-ниското ниво на местното първенство. Мнението ни е изцяло насочено в посока към домакините. Прогноза 1.

АИК – Панатинайкос
Квалификации за Лига Европа
Час – 20:00
Прогноза – 1Х
Коефициент – 1.65
Сигурност – 8/10
АИК загубиха само с един гол в мача в Гърция, което им дава добри шансове за реванша в Швеция. Панатинайкос трябваше да постигнат малко повече, за да се чувстват спокойни в реванша. АИК имат голямо предимство в отношение на това, че първенството в Швеция тече с пълна сила, докато това в Гърция още не е започнало. Като казахме първенството на Швеция, АИК се представят повече от добре в него, като до момента имат само 2 загуби в 16 мача. Не смятаме, че ще загубят и днес. Прогноза двоен шанс 1Х.

Млада Болеслав – Шкендия
Квалификации за Лига Европа
Час – 20:00
Прогноза – 2
Коефициент – 8.50
Сигурност – 2/10
Може да се пробва залог за гостите с малка сума. Те спечелиха първия мач с 2:0, което ще накара Млада Болеслав да бъдат изключително агресивни тази вечер. Не можем да кажем, че Шкендия е по-добрият отбор, но напрежението ще бъде при домакините, а при очакваната оголена защита от тях има голям потенциал за грешки. Прогноза 2.

Марибор – Абърдийн
Квалификации за Лига Европа
Час – 21:15
Прогноза – 1
Коефициент – 2.10
Сигурност – 6/10
Като че ли по-трудното за Марибор мина в мача им с Левски. Словенският отбор направи равенство в гостуването си в Шотландия, като дори можеше да спечели, водейки до 88′ минута. Днес шансовете им за победа са много по-големи. Абърдийн отстъпва по класа на Марибор и като гости трудно могат да бъдат оптимисти. Прогноза 1.