Прогнози Футбол

Йефле – Йоргрите
Швеция 2
Час – 20:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
В мач от шведското Суперетан първенство, Йогрите ще се опита да излезе от лошата си форма с победа срещу най-големия аутсайдер в дивизията Йефле. Въпреки много слабата форма на гостите, те все още са в горната половина на таблицата, а мачът срещу тимът на последното място е най-добрата възможност най-сетне да запишат победа. Класата е на тяхна страна и е време негативната серия да бъде прекъсната. Прогноза 2.

Белгия – Италия
Квалификация за Световното първенство за жени
Час – 18:00
Прогноза – 2
Коефициент – 4.00
Сигурност – 4/10
В днешната доста бедна програма, едни от малкото мачове, на които може да се залага, са тези от квалификациите за Световното първенство за жени, където виждаме няколко интересни възможности за залог, включително и за победа на отбора на Италия срещу отбора на Белгия. Италианките са абсолютно хегемони в групата със 7 победи от 7 мача и 18:2 голова разлика, така че този коефициент изглежда прекалено висок, за да не се пробва, въпреки че и Белгия е сериозен отбор, който има само една загуба, но тя е именно от Италия. Прогноза 2.

Русия – Босна и Херцеговина
Квалификация за Световното първенство за жени
Час – 18:00
Прогноза – 1 (-1,5 АХ)
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Босненките са в серия от 6 поредни загуби, като повечето от тях бяха с разлика. Най-разгромното им поражение е именно от домакинския мач срещу женския национален отбор на Русия, загубен с 6:1. Добри изглеждат шансовете и на руска земя да запишат още една победа с хендикап. Прогноза 1 с азиатски хендикап -1,5 гола.

Испания – Сърбия
Квалификация за Световното първенство за жени
Час – 21:30
Прогноза – 2 (+3,5 АХ)
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
Убийствена разлика дават букмейкърите в коефициентите, но сръбският женски национален отбор далеч не е такава боксова круша. Всъщност, те не са допускали по повече от два гола на мач в последните шест кръга, включително и в домакинството на Испания, загубено с 1:2. Съмняваме се испанките да спечелят с четири или повече гола разлика. Прогноза 2 с азиатски хендикап -3,5 АХ.