Прогнози за 04.09.2019 г.

Кавазаки Фронтале – Нагоя
Япония Купа на Лигата
Час – 13:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.55
Сигурност – 8/10
В очакване на европейските квалификации, които започват утре, ще насочим вниманието си към първите мачове от четвъртфиналите на Купата на Лигата в Япония. В един от тях играе шампионът за миналия сезон Кавазаки Фронтале срещу 15-ия Нагоя. През този сезон силите са по-изравнени заради отслабването на домакините, но те все още имат предимство, от което очакваме да се възползват. Прогноза 1.

Сапоро – Хирошима
Япония Купа на Лигата
Час – 13:00
Прогноза – Х2
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Не очакваме тимът от Хирошима да си тръгне със загуба от Сапоро. Гостите не са губили мач в който и да е турнир през последните два месеца, в рамките на които изиграха 11 мача. При домакините резултатите са много повече на приливи и отливи. Прогноза двоен шанс Х2.

Гамба Осака – ФК Токио
Япония Купа на Лигата
Час – 13:00
Прогноза – 2 ДНБ
Коефициент – 1.75
Сигурност – 7/10
ФК Токио е отборът във форма през този сезон и заслужено е първи в Джей Лигата с преднина пред останалите, която им открива дори възможност за неочаквана шампионска титла. Гамба Осака са в долната половина на таблицата и нямат победа в 7 поредни мача. Прогноза 2 Равен Няма Залог.

Урава – Кашима
Япония Купа на Лигата
Час – 13:30
Прогноза – 2 ДНБ
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Кашима Антлърс са втори в японското първенство, което е една позиция над мястото, на което завършиха през миналия сезон. Урава прави отстъпление и от 5-то място миналата кампания сега са едва 11-ти. За последните си 7 мача домакините имат само 1 победа. Тя бе срещу отбор от втората дивизия за купата и всъщност дойде много измъчено, така че не смятаме, че домакините са в добро състояние за този мач. Прогноза 2 Равен Няма Залог.