Прогнози за днес 04.10.2017 г.

Транмиър – Лейтън Ориент
Англия Национална лига
Час – 21:45
Прогноза – Х2
Сигурност – 6/10
Твърде голямо предимство дават букитата на Транмиър. Двата отбора могат да се определят като равностойни и основната причина за предимството вероятно е фактора домакинство, но истината е, че Транмиър не се представят никак добре в домакинствата си от от началото на сезона. Прогноза двоен шанс Х2.

Серезо Осака – Гамба Осака
Япония Купа на Лигата
Час – 13:00
Прогноза – Над 2,5 гола
Коефициент – 1.75
Сигурност – 7/10
Резултатните мачове са присъщи и за двата тима от Осака, като домакините имат четири мача с четири или повече гола за последните си шест срещи, докато гостите са в серия от пет поредни мача с над три гола. През сезона в Джей лигата и в двата мача между Серезо и Гамба се вкараха по четири гола. Сега залогът ни е за три или повече. Прогноза Над 2,5 гола.

Вегалта Сендай – Кавазаки Фронтале
Япония Купа на Лигата
Час – 13:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Кавазаки Фронтале е един от най-успешните японски и азиатски тимове. Те са четвъртфиналист от изданието на Азиатската Шампионска лига за този сезон и в момента са втори в Джей лигата. Противникът им може да се определи като изненада и неочакван присъстващ на този полуфинален етап на турнира. Вегалта загубиха последните си три мача от Кавазаки. В последните два от тях бяха домакини, но въпреки това паднаха с 0:3 и 0:2. Прогноза 2.