Прогнози за 04.11.2019 г.

Спал – Сампдория
Италия
Час – 21:45
Прогноза – Х2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Двата отбора на последните две позиции в класирането играят тази вечер. Разлики в резултатите няма, но разлика в потенциала несъмнено. Сампдория е отбор с потенциал за първата половина на класирането, а от скоро са и с нов треньор – шампиона с Лестър във Висшата лига на Англия Клаудио Раниери. Самп спечелиха на 3 пъти срещу Спал през миналия сезон и очакваме в този труден момент за тях да вземат някакви точки, въпреки че не са го правили в досегашните си гостувания от началото на сезона. Важна подробност е, че домакините имат четирима контузени играчи, а гостите само един. Очакваме да започне да си личи прагматичния почерк на Раниери. Прогноза двоен шанс Х2.

Урал – Оренбург
Русия
Час – 13:00
Прогноза – 1Х
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
2 поредни домакински победи в директните срещи, 6 позиции по-напред в класирането и 3 спечелени точки в повече за последните два кръга – достатъчно доводи да потърсим двоен шанс за равен или победа на домакина. Прогноза двоен шанс 1Х.

Криля Советов – Рубин Казан
Русия
Час – 15:30
Прогноза – 1
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
След като Криля Советов спечелиха последния директен мач, сега ще се надяват на още един успех след 3-те им победи с чиста мрежа за изминалите 4 кръга на лигата. Гостите имат само 1 победа за последните 9 свои срещи и цялостно много слабо представяне като гост. Прогноза 1.

Спартак Москва – Арсенал Тула
Русия
Час – 18:00
Прогноза – Спартак Москва Над 1,5 гола
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Спартак Москва вкара поне по 2 гола в последните три двубоя срещу Арсенал Тула. Дори и в последния, в който Спартак загуби, задачата за голове бе изпълнена (2:3). В предишните две срещи столичани победиха с 2:0 и 4:0. Прогноза Над 1,5 гола за Спартак Москва.