Професионални прогнози за футбол

Пескара – Каляри
Италия
Час – 16:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.80
Сигурност – 6/10
Доста добър коефициент получаваме за гостите, които за нас са фаворитът в този мач. Тимът на Каляри записа няколко доста добри резултати и заема стабилно място в средата на таблицата. А по-важното е, че добрите им резултати бяха гарнирани и с добра игра. В същото време, за Пескара ще е цяло чудо, ако спаси изпадането. Домакините стартираха сезона с равен и победа, но след това имат три точки в 12 кръга. Прогноза 2.

Фиорентина – Палермо
Италия
Час – 21:45
Прогноза – 1 (-1 ХК)
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Палермо е друг основен кандидат за участие в Серия Б през следващия сезон. Палермо са последни с шест точки след 15 кръга, а сега са в поредица от седем поредни победи. Фиорентина е привърженик на нападателния футбол и едва ли ще се спре на победа със само един гол разлика. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.

Валенсия – Малага
Испания
Час – 21:45
Прогноза – Х2
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Валенсия по принцип би трябвало да е фаворит, но сега тимът се намира в дълбока дупка и вече пет поредни мача не може да намери пътя към победата. Освен това, Валенсия има само един успех в шестте си домакинства от началото на сезона. В същото време, Малага прави много солиден сезон и към момента има осем точки аванс пред Валенсия. Последните им резултати също са доста добри, така че можем смело да се насочим към спечелване на точки от тяхна страна. Прогноза двоен шанс Х2.

Бетис – Селта
Испания
Час – 13:00
Прогноза – Х
Коефициент – 3.20
Сигурност – 4/10
Интересното в директните двубои между Бетис и Селта е, че много често двата тима завършват наравно. Това се е случило в 8 от последните 12 срещи между двата отбора, включително и двата мача от миналия сезон. Статистиката ни окуражава да потърсим равенство и днес. Прогноза Х.