Футболни прогнози за Efbet 365

Валядолид – Райо Валекано
Испания
Час – 14:00
Прогноза – 1
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Отборът на Райо Валекано изглежда безпомощен в гостуванията си, губейки последните 5 такива, като едва успя да отбележи един гол в тях. Валядолид позагуби форма в последно време, но дори и така резултатите им изглеждат по-добри от тези на противника. Те са и много по-напред в класирането – 12-о място срещу 19-о. Включвайки и домакинското предимство, победата за домакините изглежда много възможна. Прогноза 1.

Алавес – Валенсия
Испания
Час – 16:15
Прогноза – 1Х
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Алавес е 5-и в класирането на косъм от зона ШЛ, за което основна заслуга имат домакинствата на отбора. Те и Атлетико Мадрид са единствените непобедени отбори в домакинствата си. Валенсия е 8-и в Ла Лига. “Прилепите“, имат много малко загуби, но и много малко победи (4 от 17). Равенствата преобладават в техните мачове и според нас това ще бъде най-доброто, до което ще могат да се доберат на “Естадио Мендизороза“. Прогноза двоен шанс 1Х.

Хуеска – Бетис
Испания
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 2.05
Сигурност – 6/10
Трудно може да се прогнозира друго за мачовете на Хуеска, които взеха една победа в първия кръг и оттогава имат предимно загуби, примесени с малко равенства. И то срещу участника в Европа Бетис, който спечели групата си в Лига Европа и се движи в Топ 6 на Примера. Гостите са с 5 победи и 2 загуби в през изминалите 7 свои срещи. Прогноза 2.

Маритимо – Портимонензе
Португалия
Час – 22:30
Прогноза – Х2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
И в този мач ще използваме опцията двоен шанс заради силното представяне на Портимонензе, които в последните 4 кръга не успяха да вземат три точки само от Порто. Срещу Маритимо, които са с 1 равен и 9 загуби в последните 10 мача, се съмняваме да загубят и се учудваме, че са с по-високата линия в букитата. Прогноза двоен шанс Х2.