Прогнози за 05.01.2020 г.

Рома – Торино
Италия
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Рома успява да печели мачовете си срещу Торино през последните години, макар и не винаги това да се случва много лесно. “Римските вълци“ победиха във всеки един от последните 5 мача срещу отбора на Валтер Мазари. Дори и през миналия сезон, който беше може би най-слабият за “Джалоросите“ през последното десетилетие, те спечелиха и двата мача. А през този сезон са в много по-добра кондиция и се движат на преодолима разлика дори и от първото място. Новият треньор от лятото Пауло Фонсека загуби само 2 срещи след 17 кръга. Торино е на 10-о място, но загубите са повече от победите на този отбор. Прогноза 1.

Дженоа – Сасуоло
Италия
Час – 19:00
Прогноза – 1
Коефициент – 2.10
Сигурност – 6/10
Дженоа разполага с добри индивидуалности, но предишният треньор Тиаго Мота не успя да ги събере в едно цяло. През 2-седмичната пауза ръководството на “Грифоните“ назначи на поста Давиде Никола, който ще дебютира тази вечер. Неговите избраници ще се изправят срещу Сасуоло. Гостите са в добра форма, но смятаме, че въздействието на новия треньор, домакинското предимство и позитивния баланс на “Луиджи Ферарис“ ще помогнат на домакините. Прогноза 1.

Селта – Осасуна
Испания
Час – 22:00
Прогноза – 1
Коефициент – 2.10
Сигурност – 6/10
Големият проблем за Осасуна тази вечер ще бъде, че над 10 футболиста са контузени или наказани и те почти няма да имат играчи на скамейката. Това би трябвало да помогне на Селта да победят, след като в последните две домакинства завършиха наравно. Прогноза 1.

Фамиликао – Витория Сетубал
Португалия
Час – 22:00
Прогноза – Х2
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
Витория Сетубал най-сетне записа 2 поредни победи в последните 2 кръга на Примейра Лига. Наистина, тези победи бяха срещу последните два отбора в таблицата, но днес ще срещнат тим, чието представяне напоследък не е много по-добро. Фамиликао е високо в класирането след невероятния старт на сезона, но в последните 5 кръга няма победа, а в последните 3 и спечелена точка. Прогноза двоен шанс Х2.