Прогнози за 05.02.2019 г.

Кроа – Дижон
Купа на Франция
Час – 19:30
Прогноза – 2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Скромният четвъртодивизионен Кроа имаше щастието да не срещне нито един елитен отбор до момента в турнира и така се промъкна до осминафиналите. Очакваме обаче да катастрофират срещу първото елитно препятствие. В миналия кръг Дижон вкараха 6 гола на друг елитен тим, Сент Етиен, и не ни се мисли какво може да се случи на домакините, ако гостите покажат същата ефикасност в атака. Прогноза 2.

Метц – Орлеанс
Купа на Франция
Час – 19:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Тук и двата отбора са в Лига 2 на Франция. Те вече изиграха своите 2 мача за първенство, като и в двата победител излезе Метц. Първо като домакин с 5:1, а после и като гост с 1:0. Те се представят по-добре и в останалите мачове. Домакините са лидери в дивизията, докато гостите са 12-ти. Прогноза 1.

Нант – Тулуза
Купа на Франция
Час – 19:30
Прогноза – 1
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Нант спечелиха последните 2 домакинства срещу Тулуза, а загуба от този съперник нямат от 4 сезона насам. Въпреки спада във формата им, считаме ги за фаворити срещу изключително удобния за тях тим на Тулуза, който впрочем също не е в никак добра форма. Прогноза 1.

Бастия – Каен
Купа на Франция
Час – 22:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Въпреки че Бастия бяха отпратени до петата дивизия на френския футбол заради финансови проблеми, те все пак успяха да се класират за осминафиналите на купата. Това обаче не бива да ви залъгва. Този отбор на Бастия няма нищо общо с отбора, който играеше в Лига 1. Просто те имаха щастието да не срещнат по пътя си нито един отбор от Лига 1 и Лига 2 и с много мъки си проправиха път до този етап. Те имат добри резултати в последните си мачове срещу Каен, но и тези мачове не са по никакъв начин релевантни към моментната ситуация, която е следната – елитния Каен излиза като стопроцентов фаворит срещу петодивизионния Бастия. Прогноза 2.