Официални срещи

Грьонинген – ПСВ Айндховен
Холандия
Час – 20:45
Прогноза – 2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Едва ли гостите ще допуснат пропуск в този двубой. Гостите са в серия от 9 поредни победи за първенство, докато противникът им загуби последните си три мача. ПСВ нямат право на грешка, защото Аякс им дишат във врата на една точка от тях. Грьонинген са в средата на класирането и нямат шанс нито за Европа, нито пък има опасност от изпадане. Гостите ще бъдат много по-мотивирания отбор, а и много по-класният. Прогноза 2.

Цволе – Де Граафшап
Холандия
Час – 19:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Цволе домакинстват на последния в таблицата Де Граафшап. Гостите имат само 14 точки в 25 мача. Те бяха разгромени у дома с 0:3 от Цволе през първия полусезон. Няма никаква причина, поради която днес да очакваме нещо много по-различно, тъй като Цволе е един много солиден отбор. Прогноза 1.

Краснодар – Зенит
Русия
Час – 18:30
Прогноза – 2
Коефициент – 2.70
Сигурност – 5/10
Първи кръг след подновяването на руското първенство. Зенит имат едни от най-качествените футболисти в руското първенство и неслучайно са в елиминационната фаза на Шампионска лига с реален шанс да продължат към четвъртфиналите. Зенит имат 6 победи в последните си 8 мача срещу Краснодар. Имат добър шанс да спечелят и днес, а коефициентът за тяхна победа няма как да не ни съблазни. Прогноза 2.

Рубин Казан – Кубан Краснодар
Русия
Час – 16:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Рубин са в серия от две поредни победи срещу предпоследния в класирането Кубан. Кубан все още нямат победа в двубоите си като гост през този сезон. Домакинското предимство очакваме да помогне на Рубин да наклонят везните в тяхна полза. Прогноза 1.