Прогнози за 05.03.2018 г.

Кристъл Палас – Манчестър Юнайтед
Англия
Час – 22:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
След като Манчестър Юнайтед победи последните пет пъти, когато съперник им бе тимът на Кристъл Палас, можем да очакваме “Червените дяволи“ да спечелят и сега, когато влизат в мача след победа срещу Челси в дербито от миналия кръг, а опонентът им няма победа в пет поредни мача и се е настанил в зоната на изпадащите. Прогноза 2.

Селта – Лас Палмас
Испания
Час – 22:00
Прогноза – Х2
Коефициент – 2.70
Сигурност – 6/10
Доста сериозно се подценява тимът на Лас Палмас, още повече след като само преди по-малко от една седмица направиха равен на Барселона. Като цяло, гостите имат само една загуба в последните си пет мача. Да, Селта е с доста повече точки в класирането, но пък домакините имат една победа в последните си пет мача. Прогноза двоен шанс Х2.

Авеш – Портимонензе
Португалия
Час – 22:00
Прогноза – Х
Коефициент – 3.30
Сигурност – 4/10
Нито един от двата отбора не може да се похвали с някакво предимство. Нито един от тях не можа да вземе предимство и в първия мач помежду им за сезона, завършил 2:2. Везните са изравнени, а освен това и двата тима имат над средния брой ремита за дивизията. Прогноза Х.

Фоджа – Емполи
Италия Серия Б
Час – 21:30
Прогноза – 2
Коефициент – 2.40
Сигурност – 6/10
Важен мач за Емполи по пътя им към завръщане в Калчото. Гостите са лидери в класирането и нямат нито една загуба от 11 ноември насам. Домакините са в долната половина на таблицата и, макар да се намират в добра форма последните мачове, според нас ще загубят днес. Прогноза 2.