Прогнози за 05.03.2019 г.

Борусия Дортмунд – Тотнъм
Шампионска лига
Час – 22:00
Прогноза – Х2
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Не смятаме, че Борусия Дортмунд ще имат силите да запишат една победа поне за честта си. Формата на “Жълто-черните“ спадна драстично и те имат само 1 победа в последните си 7 срещи на всички фронтове. Те сега трябва да мислят най-вече за представянето си в Бундеслигата, където постепенно започнаха да изпускат юздите. Победата на Тотнъм с 3:0 в последния мач им бе трета поредна срещу Борусия и очакваме да не си тръгнат победени от “Сигнал Идуна Парк“. Прогноза двоен шанс Х2.

Реал Мадрид – Аякс
Шампионска лига
Час – 22:00
Прогноза – И двата отбора да отбележат – Да
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Ако видим също толкова отворен мач, колкото бе първият между двата тима, няма как да не бъдат разпечатани и двете врати. Реал Мадрид и Аякс създадоха куп положения преди три седмици на “Йохан Кройф Арена“ и напълно логично видяхме голове и в двете врати. Същото очакваме и от този мач, който има всички предпоставки да бъде също толкова отворен, защото Аякс ще се втурнат в атака от първата минута. Прогноза И двата отбора да отбележат.

Бордо – Монпелие
Франция
Час – 20:00
Прогноза – И двата отбора да отбележат – Не
Коефициент – 1.65
Сигурност – 8/10
Коренно противоположен залог правим за мача от френското първенство между Бордо и Монпелие, в чиито директни мачове видяхме попадения и в двете врати само 2 пъти в последните 7 двубоя. Това се случи и само веднъж в последните 7 мача на Бордо. Прогноза И двата отбора да отбележат – Не.

Акрингтън Стенли – Блекпуул
Англия Лига Едно
Час – 21:45
Прогноза – Х
Коефициент – 3.30
Сигурност – 6/10
Прогнозите си за днес завършваме със залог за равенство между Акрингтън Стенли и Блекпул. Последните 2 шампионатни двубоя между тях бяха Х. Равни бяха и 4 от последните 8 мача и на Акрингтън Стенли, и на Блекпул. Равни изглеждат и възможностите на двата отбора. Прогноза Х.