Прогнози за 05.05.2019 г.

Сасуоло – Фрозиноне
Италия
Час – 16:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.65
Сигурност – 8/10
Докато Сасуоло няма загуба в 5 поредни кръга (3 равенства и 2 победи), Фрозиноне записа 3 поредни загуби. Серията от загуби дойде горе-долу в момента, в който стана ясно, че не могат да се спасят. Те и не заслужават да останат в Серия А, тъй като 23 пункта няколко кръга преди края са твърде малко. Прогноза 1.

Лацио – Аталанта
Италия
Час – 16:00
Прогноза – 2
Коефициент – 3.10
Сигурност – 4/10
Коефициентът за победа на Лацио е по-нисък, но, ако някой има предимство в този мач, това трябва да бъде отборът на Аталанта, който се класира на финал за купата на Италия и стои гордо в четворката на Серия А, след като в над 10 срещи няма загуба. Аталанта се определя от експертите като един от най-качествено играещите италиански отбори в момента. Този мач е ключов за евентуалното задържане на тази четвърта позиция. Не че за Лацио победата не е от значение – тя е единственият им начин да запазят надежди за Шампионска лига, но просто “Бергамаските“ са по-добре играещият отбор. Прогноза 2.

Емполи – Фиорентина
Италия
Час – 13:30
Прогноза – 1
Коефициент – 2.30
Сигурност – 6/10
Фиорентина понесе много удари в последните няколко месеца и предполагаме, че днес ще понесат още един. Гостите не са печелили в 12 поредни мача, а след отпадането им от купата настроението и желанието в отбора изглеждат на още по-ниско ниво. Не знаем в какво настроение са Емполи, но желанието при тях със сигурност ще го има. Домакините са 18-ти в класирането и трябва да наваксат 4 точки до 17-ия Удинезе. Прогноза 1.

Дженоа – Рома
Италия
Час – 19:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Рома започна да заприличва на отбор в последната фаза на шампионата, но все още не е късно, тъй като са 5-ти в таблицата на една точка от Аталанта. “Вълците“ завоюваха 10 пункта в последните 4 кръга. Те обикновено не играят лесно срещу Дженоа, но почти винаги намират начин да спечелят, както го направиха в 6 от последните 7 случая. “Грифоните“ имат 2 точки в последните 6 кръга. Прогноза 2.