Bet365 футбол прогнози

Тиргу Муреш – КСМС Яш
Румъния
Час – 15:00
Прогноза – 2
Bet365 – 1.80
Сигурност – 7/10
В мач без значение и за двата отбора в румънското първенство, един срещу друг излизат отборите на Тиргу Муреш и КСМС Яш. Каквото и да се случи в този мач, домакините със сигурност ще останат последни, а КСМС Яш ще завърши първи в групата на изпадащите. За Тиргу Муреш може да се каже, че изпадането е напълно заслужено, след като отборът има двойно по-малко точки от най-близкия си конкурент. Напълно заслужено е и първото място на КСМС Яш, които не допуснаха нито една загуба след разделянето на първенството на две половини. КСМС Яш спечелиха с 3:0 първото си гостуване на Тиргу за сезона, смятаме, че е много вероятно да вземат и второто. Прогноза 2.

ГАИС – Трелеборгс
Швеция 2
Час – 20:00
Прогноза – Х
Коефициент – 3.30
Сигурност – 4/10
ГАИС и Трелеборг направиха равенства и в двата си мача от миналия сезон. Според нас има високи шансове за реми и в този техен двубой, заради което и си заслужава залогът за Х. Двата отбора имат приблизително еднакво представяне от началото на новия сезон, с леко предимство за гостите, което се компенсира от домакинското предимство на ГАИС. Освен това, и двата отбора имат над средния брой равенства за първенството. Прогноза Х.

Викингур Олафсвик – КА Акурейри
Исландия
Час – 20:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Гостите са новак в елита, но са събрали доста приличен отбор за стандартите на футбола в Исландия и се движат на четвърто място във временното класиране. Викингур пък през миналия сезон се спасиха на косъм от зоната на изпадащите, но с оглед на старта им на този е много вероятно да нямат подобен късмет през настоящата кампания – те са на последно място след четири загуби и една победа от пет мача. Прогноза 2.

Викингур Рейкявик – Фьолнир
Исландия
Час – 23:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.70
Сигурност – 5/10
Залогът за гостите е изгоден при този коефициент. Домакините започнаха сезона с победа, но след това реализираха три загуби и един равен. Фьолнир показват по-постоянни игри а и имат три поредни победи срещу Викингур. Прогноза 2.