Най-точните футболни прогнози за днес

Русия – Турция
Приятелски мач
Час – 19:00
Прогноза – Х2
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Ще заложим за продължаване на тенденцията за провали на руския национален отбор в контролите им. Те не успяха да победят в нито една от последните си шест контроли, а само преди седмица бяха победени от Австрия. Турция няма загуба в четири поредни международни приятелски срещи, макар и нивото на съперниците в тях да не бе толкова високо. Ставката за равен или победа за северните ни съседи ни се струва доста приятна в този непредвидим мач. Прогноза двоен шанс Х2.

Румъния – Финландия
Приятелски мач
Час – 20:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Румъния има три победи в трите си контроли през 2018, като съперниците в тях не бяха никак случайни – Израел, Швеция и Чили. Финландия също записа добри резултати, но срещу Малта и Йордания. В мача си срещу Македония, единствения малко по-сериозен отбор, финландците не успяха да победят. Те нямат и толкова футболни качества, на които да разчитат, като в квалификациите за Мондиала в Русия завършиха чак на пето място. Националната селекция на Румъния е изпълнена с по-класни футболисти, които би трябвало да достигнат до победата. Прогноза 1.

Йефле – Хелзинборг
Швеция 2
Час – 20:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Четири победи и едно реми има Хелзинборг за последните пет кръга, докато домакините имат четири загуби и едно реми. Тази драстична разлика в моментната форма няма как да не се отрази на развоя на двубоя. Прогноза 2.

Серо Портеньо – Гуарани
Парагвай
Час – 02:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.75
Сигурност – 7/10
В този двубой, който ще се изиграе в нощта между вторник и сряда, Серо Портеньо има предимството на шестте си победи в последните седем свои мача срещу една победа за последните шест двубоя на Гуарани. Прекият им двубой от първия полусезон на парагвайската Апертура завърши с достатъчно категоричен резултат в полза на Серо Портеньо (4:0), за да можем да си позволим да заложим за тях. Със същия резултат, между другото, приключи и последния директен мач на стадиона на днешния домакин. Прогноза 1.