Прогнози за 05.06.2019 г.

Салернитана – Венеция
Италия Плейоф за оставане в Серия Б
Час – 21:45
Прогноза – Х2
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
С оглед на начина, по който приключи сезона в Серия Б, имаме основания да считаме, че по-скоро Венеция ще бъде отборът, който ще запази мястото си в италианския елит. Салернитана се спънаха на финалната права и 5-те им поредни загуби с 15 допуснати гола в тях ще ги накарат да играят плейоф за оставане. Венеция завърши по-добре сезона – 2 равенства и 1 победа в последните 3 кръга. Венеция има и предимство в директните мачове тази година – победа и равен. Прогноза двоен шанс Х2.

Португалия – Швейцария
Лига на Нациите
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.65
Сигурност – 8/10
Португалия е домакин на финалния турнир в Лигата на Нациите и това според нас ще се окаже много важно за изхода от този полуфинал. Домакините играят много солиден футбол и имат само една загуба в рамките на последната една година. Те спечелиха групата си в Лигата на Нациите дори без Кристиано Роналдо, а сега и той ще бъде на разположение на Фернандо Сантош. Швейцария се класираха за този етап благодарение на една изключителна победа срещу Белгия в последния кръг, но като изключим това нивото им на представяне не е достатъчно високо и определено е по-ниско от това на Португалия. Прогноза 1.

Сан Марино U21 – Литва U21
Квалификации за ЕП до 21 г.
Час – 21:30
Прогноза – 2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Никой не очаква нещо различно от този мач, освен Сан Марино да запише поредната си загуба на ниво национални отбори до 21 г. 16 юни 2015 г. е последният ден, в който тази формация на Сан Марино печели точка. След това следват 3 години и 18 мача, в които този отбор неизменно губи. Младежите на Литва далеч не са европейски колос, но все пак успяха да загубят само 2 пъти в последните си 7 двубоя, така че има защо да сме сигурни в победата им. Прогноза 2.

Крузейро – Флуминензе
Купа на Бразилия
Час – 01:15
Прогноза – 1
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
След успеха на Крузейро в изминалите 3 домакински срещи с Флуминензе, залогът за тяхна победа изскача на преден план и днес. Те могат да се притесняват от колебливата си форма, но и могат да се успокоят, че формата на гостите е не по-малко притеснителна. Прогноза 1.