Квалификации за Шампионска лига

Алашкерт – Санта Колома
Квалификации за Шампионска лига
Час – 18:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Арменският Алашкерт не успя да спечели първия мач в Андора, но си остава по-класният отбор, който заслужава повече да продължи напред. Санта Колома е далеч от нивото на шампиона на Армения. Прогноза 1.

Тре Пене – ТНС
Квалификации за Шампионска лига
Час – 21:30
Прогноза – 2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
ТНС спечелиха първия си мач срещу Тре Пене, макар не и без проблеми. Отборът на ТНС все пак е отбор от страна, която я чака полуфинал на Европейско първенство, така че не може да се правят сравнения между футбола там и футбола в Сан Марино. Очакваме уелският шампион да покаже по-сполучливо превъзходството си и да няма проблеми с победата. Прогноза 2.

Дъндалк – Лонгфорд Таун
Ирландия
Час – 21:45
Прогноза – 1 (ХК -2)
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Двубой между убедителния лидер в класирането срещу отбора, който убедително е заел последното място. Домакините имат 43 точки в актива си и са се отправили към нова своя титла, докато гостите имат едва 8 точки и смело са се запътили към долната дивизия. Дъндалк са в убийствена форма, записвайки 10 победи в последните си 11 мача, повечето от които с разлика. След като в началото на сезона победиха Лонгфорд като гост с 4:0, очакваме днес да нямат никакви проблеми и да видим подобен резултат. Прогноза 1 с хендикап -2 гола.

Фредрикстад – Санднес
Норвегия 2
Час – 20:00
Прогноза – 1Х
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Не вярваме домакините да загубят. Макар и с малко по-малък точков актив от съперника си, те се намират в по-добра форма от него. Фредрикстад нямат нито една загуба в последните си четири мача, докато Санднес спечелиха само една точка в последните си три двубоя. Освен това, Фредрикстад спечелиха последния си домакински мач срещу Санднес. Прогноза двоен шанс 1Х.