Прогнози за 05.07.2017 г.

Бохемиън – Дъндалк
Ирландия
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Дъндалк е вторият най-силен отбор в Ирландия в момента, като вече тимът има аванс от 10 точки пред най-близките си преследвачи. Гостите спечелиха последните си четири мача в първенството с убедителни резултати – 6:0, 4:0, 2:0 и 3:0. С победи завършиха и последните четири двубоя на Дъндалк срещу днешния си противник. Бохемиън е отбор от средата на класирането, който през сезона се представя по-слабо у дома, отколкото в гостуванията си. Тази тенденция със сигурност няма да им помогне срещу много по-силния отбор на Дъндалк. Прогноза 2.

Ванкувър Уайткапс – Ню Йорк Сити
САЩ
Час – 05:00
Прогноза – 2
Коефициент – 3.00
Сигурност – 5/10
Ню Йорк Сити се намира в отлична форма и е в поредица от четири поредни победи. В момента, тимът е на трета позиция в класирането, като разликата до първия е само четири точки. Ванкувър Уайткапс не успя да спечели нито един от последните си три двубоя и се намира на 14-то място, на само четири точки от последната позиция. Очакваме Давид Вия и компания да достигнат до трите точки тази нощ. Прогноза 2.

Портланд Тимбърс – Чикаго Файър
САЩ
Час – 05:30
Прогноза – 2
Коефициент – 3.30
Сигурност – 5/10
Чикаго Файър е лидерът във временното класиране на американското първенство, а формата на отбора е меко казано добра – той има 8 победи и 1 равен в последните 9 кръга. Далеч не толкова добра е формата на домакините, които спечелиха само 2 мача от последните си 12. Вярно е, че Чикаго Файър се представя не толкова успешно като гост, колкото в домакинствата си, но все пак при този коефициент рискът си заслужава. Прогноза 2.

Орландо Сити – Торонто ФК
САЩ
Час – 02:30
Прогноза – 2
Коефициент – 2.90
Сигурност – 6/10
Победа ще потърсим и за втория във временното класиране – отборът на Торонто. Гостите имат 9 победи в последните си 12 мача. Техният противник започна сезона силно, но сега формата му определено не е в своя пик – Орландо Сити успя да спечели само 2 мача в последните си 13. Прогноза 2.