Прогнози за 05.07.2019 г.

Мароко – Бенин
Купа на Африканските Нации
Час – 19:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Мароко е един от трите отбора на Купата на Африканските Нации, които приключиха груповата фаза без нито една загубена точка. Любопитното е, че Зийех и компания спечелиха всичките си мачове с резултат 1:0. Бенин също имаше три мача с един и същи знак, но този знак бе “Х“. Те не загубиха нито един мач, но и не спечелиха нито един. В своите мачове Бенин бяха по-често по-близо до загубата, отколкото до победата, така че могат да бъдат щастливи, че са в елиминациите. Това им се случва за първи път в историята, като никога до момента нямат спечелен мач на този турнир. Трудно ни е да повярваме, че ще им се случи срещу Мароко. Прогноза 1.

Уганда – Сенегал
Купа на Африканските Нации
Час – 19:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.55
Сигурност – 9/10
Сенегал спечели 2 мача в групата с убедителна разлика и допусна 1 загуба с минимален резултат, заради която останаха втори в Група С. Уганда се класираха за осминафиналите благодарение на победа над Конго ДР и равен с Зимбабве – два много непретенциозни отбора. Сенегал е първото голямо име, срещу което се изправят, а те нямат голям исторически успех срещу по-силните отбори. Звездната сенегалска селекция трябва да победи. Прогноза 2.

Хееренвеен – Мепен
Приятелски мач
Час – 20:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Елитният холандски Хееренвеен спечели двете си изиграни контроли до момента с 10:0 и 14:0. Съперниците в тези мачове бяха по-слаби отбори от Мепен, но все пак и това е третодивизионен тим от немската футболна йерархия. Хееренвеен ще спечелят според нас. Прогноза 1.

Емен – Цволе
Приятелски мач
Час – 20:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.20
Сигурност – 6/10
Тук сме свидетели на по-равностойна контрола, в която съперници са отбори от първата дивизия на Холандия. Прогнозата ни е базирана най-вече на резултатите от този сезон , в които Цволе спечели с 1:0 и 3:0. Те изиграха повече мачове от Емен през лятната пауза и би трябвало и сега да са в поне малко по-добра кондиция. Прогноза 2.