Футболна прогноза

Тромсьо – Олесунд
Норвегия
Час – 19:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Тромсьо и Олесунд откриват 19-ия кръг на норвежкото първенство. Тромсьо са на 10-то място, докато противникът им е на предпоследната 15-та позиция. Разликата в точките не е толкова голяма и не класирането е причината да очакваме домакините да спечелят, а моментната форма на двата отбора. Олесунд загубиха всичките си три гостувания след подновяването на първенството и то с големи резултати – в последното си гостуване паднаха с 6:0. През целия сезон, Олесунд имат само 4 точки в 9 мача далеч от дома. Тромсьо е достатъчно добър отбор, за да се възползва от тази слабост на противника си. Прогноза 1.

Хелзинборг – Йефле
Швеция
Час – 20:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.65
Сигурност – 8/10
Хелзинборг се изправят като домакин срещу последния в таблицата Йефле. Гостите имат едва 8 точки в 16-те кръга от началото на кампанията. Като гост, Йефле имат 6 загуби от 7 мача. Хелзинборг притежават повече класа в момента и не вярваме пред собствена публика да се провалят. Прогноза 1.

Фулъм – Нюкасъл
Чемпиъншип
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Два доскорошни участници във Висшата лига на Англия се изправят на ниво Чемпиъншип. Фулъм доста свалиха нивото си след изпадането си преди две години и през последния сезон в Чемпиъншип завършиха на две позиции от зоната на изпадащите. Нюкасъл изпаднаха драматично през кампанията 2015/16, но сега са готови да се върнат в елита. Те са сред фаворитите за промоция и смятаме, че ще започнат похода си с победа. Прогноза 2.

Кайзерслаутерн – Хановер 96
Втора Бундеслига
Час – 21:30
Прогноза – Х
Коефициент – 3.30
Сигурност – 4/10
И двата отбора имат мераци за нещо повече през тази кампания, и двата отбора няма да искат да загубят от пряк конкурент още в първия кръг. Началото на сезона винаги е напрегнато за футболистите и очакваме двата тима да се задоволят с едната точка. Прогноза Х.