Футболни прогнози от специалисти

ЦСКА Москва – Ростов
Русия
Час – 19:00
Прогноза – 1
Коефициент – 2.10
Сигурност – 6/10
Висок коефициент за ЦСКА Москва, въпреки провалът им в първия кръг на шампионата. Въпреки него, те си остават топ отбор с две победи от двата мача срещу Ростов през миналия сезон. В същото време, Ростов са отбор, който финишира в долната част на класирането и трудно може да се мери с класата на “Армейците“, така че този коефициент за домакинска победа е повече от добър. Прогноза 1.

Ахмат – Енисей Красноярск
Русия
Час – 21:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.75
Сигурност – 8/10
Много трудно се очаква да бъде на Енисей в руския елит, докато Ахмат е един вече утвърден отбор с добри играчи в състава си, който би трябвало да спечели пред собствена публика. Прогноза 1.

Хартберг – Адмира Мьодлинг
Австрия
Час – 18:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Неуспехът срещу ЦСКА-София не е единствената причина да смятаме, че Адмира към този момент не е никак добър отбор. Младоците на тима от Мьодлинг допуснаха и тежка домакинска загуба с 0:3 на старта на австрийската Бундеслига, което затвърждава мнението ни. Хартберг е нов отбор за Бундеслигата, но въпреки това е не по-слаб от този на Адмира. Прогноза 1.

Волсбергер – Аустрия Виена
Австрия
Час – 18:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Волсфсбергер заема предпоследното място в класирането от миналия сезон (в Австрия, това не означава изпадане) и започна новия със загуба. Аустрия Виена завърши седми, стартира с победа сезон 18/19 и очакваме да оглави класирането с нови три точки. Прогноза 2.