Прогнози за световното по футбол

Уелс – Молдова
Квалификации за СП
Час – 21:45
Прогноза – 1 (-1 ХК)
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Уелс влизат в квалификациите за Световното, след като през лятото играха на полуфинал на Европейското първенство. Тимът стигна до там след победа над Белгия на 1/4-финала и показа, че качеството в отбора не се изчерпва само до Гарет Бейл и Аарон Рамзи. Днес Уелс ще играе срещу скромния отбор на Молдова, който успя да спечели само 2 точки в 10 мача в квалификациите за Европейското, въпреки че в групата им бе Лихтенщайн. Уелс е много по-добрият отбор и очакваме да победи с аванс. Прогноза 1.

Грузия – Австрия
Квалификации за СП
Час – 19:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.95
Сигурност – 7/10
Австрия е още един участник на Европейското, който обаче не успя да премине групите. За сметка на това, Грузия не само, че не се класираха за форума, но и бяха много далеч от това да го направят. Домакините записаха 7 загуби в квалификациите. В състава на Австрия играят много по-качествени футболисти и едва ли домакините ще успеят да им се опрат. Прогноза 2.

Израел – Италия
Квалификации за СП
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Тук разликата в класите е фрапиращо голяма. Италия се намира в изключително добра форма, доказателство за което е представянето им по терените във Франция. Израел няма как да се мерят с такъв съперник. Това ще бъде и първият официален мач за Вентура начело на Скуадрата. Прогноза 2.

Хърватия – Турция
Квалификации за СП
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Двата тима бяха в една група на Европейското, като тогава хърватите спечелиха с 1:0, но бяха много по-добрия отбор и можеше да спечелят с повече. За разлика от турците, Хърватия продължи към осминафиналите, но там след малшанс бяха спряни от бъдещия шампион Португалия. Хърватия притежава невероятна класа в нападение и особено в халфовата линия. Турция не превъзхожда Хърватия в нито една линия и логиката сочи, че би трябвало отново да загубят. Прогноза 1.